Icopal FOUNDATION Speed Profile®

Termék leírása:
 
SBS-modifikált bitumenes lemez öregedést gátló és gyökér ellen védő adalékokkal.
250 g/m2-es nem szőtt poliészter fátyol hordozóval, felső oldalán PP fólia, alsó oldalán Speed Profile® kialakítással és leolvasztható PE fólia kasírozással, 4 mm vastagsággal.
 
Felhasználási terület
A lemez egy, vagy többrétegű talajnedvesség és talajvíznyomás elleni szigeteléshez, továbbá talajnedvesség és talajvíznyomás elleni szigetelés védő rétegeként alkalmazható. (Típus: T) az EN 13969 szabvány szerint.
 
Beépítés
Rögzítés kellősített felületre vagy az előző munkamenetben elhelyezett bitumenes lemezre PB-gáz üzemű lángolvasztó (vagy elektromos, forrólevegős) berendezéssel,lángolvasztással. Hideg időben történő felhasználás esetén a terméket a beépítés előtt 24órán keresztül szobahőmérsékleten kell tárolni. Beépítéskor a levegő és a tisztított, száraz aljzat hőmérséklete nem lehet alacsonyabb, mint +0C.
 
Tárolás és szállítás
A tekercseket fedett helyen, nedvességtől, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve, függőlegesen állítva kell tárolni. Szállításkor a raklapokat az előírásoknak megfelelően kell rögzíteni, oldalirányú elmozdulás (elcsúszás, eldőlés) ellen kitámasztani. A tekercseket tartalmazó raklapok a tárolás és szállítás során egymásra nem tehetők.
 
Tűzvédelmi jellemzők:
A termék tűzvédelmi osztálya: F
 
Garancia
Az Icopal Kft. a fenti termékre 12 év vízzárósági garanciát vállal az Általános Garanciális Feltételek és az Általános Szállítási Feltételekben leírtak szerint, a termékre és az alkalmazott technológiára vonatkozó előírásoknak megfelelő, szakszerű beépítés esetén.

Műszaki adatok:

Tekercssúly 44,0 kg
Tekercs/raklap 20 db
Súly/raklap 910 kg
Tekercs szélesség ≥0,99 (1,00 ±0,01)m      
Vastagság  4,0 (-0/+2,0) mm
 
Tűzveszélyességi osztály: F
A termék gyártója: 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Szakértő kollegánk várja hívását!  06 30 222 0913