Ajánlatkérés

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

CÉGÜNK FŐ PROFILJA A SZIGETELŐANYAGOK NAGYKERESKEDELME, EZÉRT ELŐFORDULHAT, HOGY KISTÉTELŰ LAKOSSÁGI MEGKERESÉSEKNEK NEM TUDUNK ELEGET TENNI.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

 

Amennyiben szolgáltatásaink vagy az általunk forgalmazott termékek felkeltették érdeklődését, kérjük, az űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kollégáink hamarosan felkeresik Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Üdvözlettel,
                                                Celsius Kft.

Amennyiben ajánlatkérése pontosításához tervet vagy fotót szeretne küldeni, a feltöltéshez használja a „Tallózás” gombot.
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx.
Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Az alábbi négyzet bepipálásával hozzájárulásomat adom, hogy személyes adataimat (név, telefon, e-mail) melyek a szolgáltatás igénybevételéhez szükségesek a Celsius Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly körút 64-66. Cg.01-09-177078) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy az Ön részére ÁRAJÁNLATOT küldjön. A hozzájárulás hiányában az érintettnek nem áll módunkban Árajánlatot küldeni.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT a linkre kttintva találhatja. Kérjük, olvassa el figyelmesen és bepipálással jelezze, hogy a benne foglaltakkal egyet ért!

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlat kérés

Kérdése van? Hívjon most! Szakértő kollegánk várja hívását! +36 30 195 04 85