Ajánlatkérés

Tisztelt Érdeklődő!

Ha forgalmazott termékeink felkeltették érdeklődését, kérdése van,  vagy egy, már korábban kiválasztott  termékre kérne ajánlatot, AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL EZT GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN MEGTEHETI!

Kollégáink rövid időn belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
                                                Celsius Kft.

automatkusan kitöltődik, ha termék oldalról indította az ajánlatkérést és automatikusan kiegészül, ha elkezdi írni a termék nevét
Amennyiben ajánlatkérése pontosításához tervet vagy fotót szeretne küldeni, a feltöltéshez használja a Tallózás/Fájlok kiválasztása gombot.
Ezzel a mezővel korlátlan számú fájl tölthető fel.
16 MB korlát.
Engedélyezett típusok: gif, jpg, jpeg, png, txt, rtf, odf, pdf, doc, docx, pptx, xls, xlsx, xml, gz, tar, zip.
Az alábbi négyzet bepipálásával hozzájárulásomat adom, hogy személyes adataimat (név, telefon, e-mail) melyek a szolgáltatás igénybevételéhez szükségesek a Celsius Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly körút 64-66. Cg.01-09-177078) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy az Ön részére ÁRAJÁNLATOT küldjön. A hozzájárulás hiányában az érintettnek nem áll módunkban Árajánlatot küldeni.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT a linkre kattintva találhatja. Kérjük, olvassa el figyelmesen és bepipálással jelezze, hogy a benne foglaltakkal egyet ért!
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.