BAUDER VIP TE Spezial

Termékleírás:

BauderVIP TE – Spezial

Terasz hőszigetelő rendszer méretre gyártott hőszigetelő táblákkal és vákuum hőszigetelő panellel, λD=0,007 W/(mK)

Táblamérete: tervek szerinti egyedi méret, két lemezélnél 40 mm PIR sáv, falc nélkül.

Fedőréteg felső oldal:17 mm vastag Bauder PIR, λD=0,03 W/(mK)

Fedőréteg alsó oldal: 3 mm vastag gumiőrleményes védőszőnyeg

 

A BauderVIP TE  újdonságot jelent olyan teraszok hőszigetelésénél, ahol kicsi a beépítési magasság. Kiváló hőszigetelő képességének és sík vákuum - hőszigetelő paneljének (WLS 007) köszönhetően a csatlakozási magasságok könnyebben betarthatók, min bármely más hőszigetelő anyag esetében.

A BauderVIP TE Spezial méretre gyártott hőszigetelő táblák, amelyek tökéletesen illeszkednek a terasz szigetelendő felületéhez.

 

Műszaki adatok

BauderVIP TE vákuum - hőszigetelő panellel

 

BauderVIP TE

20 / 40

30 / 50

40 / 60

Vákuum - panel

20 mm

30 mm

40 mm

Vastagság

40 mm

50 mm

60 mm

U-érték (W/m2K)

kb. 0,329

kb. 0,239

kb. 0,188

Hőszigetelő rendszerek balkonhoz és teraszhoz

Az épületek megfelelő hőszigetelése napjainkban egyre nagyobb és nagyobb szerepet kap. Fontos szem előtt tartani, hogy az optimális hőszigetelő rendszer kialakításához a balkonok és teraszok hőszigetelése is elengedhetetlen.

A Bauder hőszigetelő rendszerek minden esetben megfelelő megoldást nyújtanak. A kiváló hőszigetelő képességű BauderPIR FA TE és BauderVIP TE hőszigetelő elemek a legkülönbözőbb beépítési magasság esetén is használhatók, teljes rendszerben pedig nemcsak tökéletes hőszigetelést, hanem a polimerbitumenes vagy FPO vízszigeteléssel együtt megbízható védelmet nyújtanak.

A hanggátló hőszigetelésről
A komfortérzetet a megfelelő hőszigetelés mellett a megfelelő hanggátlás is növeli. Éppen ezért fontos, hogy már a tervezés során megoldásra kerüljön a terasz hőszigetelése és hanggátlása. A Bauder rétegrendek és sokoldalú hőszigetelések megvédik a terasz alatti lakóteret az energiaveszteségtől és egyben gondoskodnak a megfelelő hanggátlásról is.

 

A termék gyártója: 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlat kérés

Kérdése van? Hívjon most! Szakértő kollegánk várja hívását! +36 30 195 04 85