Murexin Kft.

Murexin logóA Murexin székhelye Ausztriában, Wiener Neustadtban található és már több, mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik. Itt van a gyártóüzem, a központi raktár és a kompetenciaközpont, amely a kutatásért, fejlesztésért és a minőségbiztosításért felel. A Szekszárdon és a szlovéniai KEMA-nál található nemzetközi gyártóhelyekkel a Murexin termékek több mint 30 országban kerülnek értékesítésre. A Murexin Magyarország 1993-ban alakult.
Termékeik a parketta-padlóburkolatragasztás-technika, hidegburkolat ragasztástechnika, műgyantabevonat-technika, festék-és bevonattechnika, szerkezetszigetelés-technika, valamint az esztrich-és betontechnika termékkörökbe sorolhatók.

Murexin Repol EP 1 Epoxi impregnáló

Oldószer tartalmú, két komponensű epoxi gyanta rendszer impregnálásra, felület bevonására, kéregerősítésre valamint tapadó hídként használható.

Murexin IG 03 Padló- és fal impregnáló

Oldószermentes, pormegkötő, felületkeményítő impregnáló, betonpadlókra és ásványi felületekre. Felületi bevonatot képez, és ezáltal fokozza a mechanikai kopásállóságot.

Murexin PD 1K Profi Vastagfólia

Egykomponensű, hidraulikusan kötő nem vízáteresztő rugalmas szigetelőanyag, varrat és hézagmentes szigetelés kialakítására.