fischer Hungária Bt.

fischer logóArtur Fischer 1948-ban alapította meg családi vállalkozását szülővárosában, a Stuttgart melletti Fekete-erdei Waldachtal-Tumlingenben. Több, mint 1100 dolgot talált fel, de a világhírnév története valójában 1958-ban kezdődött: Fischer ekkor alkotta meg az első nylondübelt vagy „S" dübelt, konyhanyelven az első tiplit. 
A céget 1980 óta Artur fia, Klaus Fischer vezeti. Irányítása alatt széles értékesítési és termelési hálózat alakult ki. A kis üzem egy piacvezető céggé nőtte ki magát, a márkát mégis megtartotta családi vállalkozásnak és az évtizedek alatt hatalmas épületegyüttessé alakult központ is még mindig szülővárosában foglal helyet.
A gyárban naponta több millió termék készül. A skála a vegyi rendszerektől az acélhorgonyokon át egészen az alapanyagok széles spektrumán futó dübelekig terjed, és a nagyberuházások speciális megoldásain kívül az otthoni barkácsolás területét is lefedik.

fischer Ragasztópatron FHB II-P / FHB II-PF HIGH SPEED

Az FHB II-P és FHB II-PF HIGH SPEED ragasztópatron a fischer Highbond-System FHB II rendszer eleme a maximális terhelések eléréséhez repedésmentes és repedéses beton esetén. A legjobb teljesítmény repedéses betonban.