EJOT Iso-Bar


Utólagos rögzítések

Gyakran előfordul, hogy a tervezés fázisában még nem állnak rendelkezésre a homlokzatokra szerelendő kiegészítő elemek pontos pozíciói. Ilyenkor a szükséges szerkezeteket a homlokzatokra utólagosan kell felszerelni. Ilyen típusú rögzítésekhez az EJOT három különböző megoldást kínál.

Amíg az Iso-Spiral és az Iso-Dart a könnyebb homlokzati kiegészítők felszereléséhez ajánlott, addig az Iso-Bar a közepesen nehéz, illetve a nagyobb súlyú homlokzati épületkiegészítők rögzítéséhez nyújt megoldást.

Az Iso-Bar egy műszaki engedéllyel rendelkező homlokzathorgony, amely egy speciális kompozit, rozsdamentes, metrikus menettel ellátott szárból és egy tömítőelemből áll. Az Iso-Bar széleskörűen alkalmazható, professzionális rögzítőelem, mindenféle épületkiegészítőhöz: árnyékolók, előtetők, korlátok, rácsok, klímakonzolok stb. Az injektált ragasztóhabarcsos beépítéssel feszítésmentesen rögzül akár betonban, akár üreges- vagy tömör téglában. A hőtechnikai elválasztó megoldásnak köszönhetően az Iso-Bar homlokzathorgony hőhídhatása rendkívül alacsony. A készletben szállított EPDM tömítés pedig garantáltan biztosítja a rögzítési pontok tartós nedvesség elleni szigetelését. A készlet része az intelligens szerelőszerszám, ami egyben telepítő-, központosító- és tengelyirányú pozícionáló eszköz is. Biztosítja továbbá a homlokzati hőszigetelő rendszer zárórétegének központosított bemarását, majd a ragasztóhabarcs megszilárdulásáig központi helyzetben tartja a menetes szárat. A beépítési pozíciónak megfelelően az Iso-Bar szokványos szerszámokkal (fémfűrész, sarokcsiszoló) a megfelelő méretre vágható.

A termék gyártója

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kollégánk várja hívását!  06 30/333-6417 , 06 30/997-1204

Kapcsolódó termékek