LEGYEN ÖN VAGY KOLLÉGÁJA AZ "ÉV ÉPÍTŐIPARI SZEMÉLYISÉGE"!

A DÍJ CÉLJA

Az „Év Építőipari Személyisége” díjat 2019-ben indította útjára a Market Építő Zrt. és a Portfolio Csoport azzal a megingathatatlan céllal, hogy az adott évben a hazai építőiparban különleges teljesítményt nyújtó szakembereknek olyan kiemelt elismerésben legyen részük, amely mind őket, mind a hozzájuk hasonló, a minőségben és szakmaiságban elkötelezett szereplőket inspirálhatja a jövőben. Jelentkezzenek most, és legyen ön vagy kollégája az, aki Kreinbacher József után elnyeri az „Év Építőipari Személyisége” díjat 2020-ban!

 

A D Í J   TA R TA L M A

A díjat a Market Építő Zrt. és a Portfolio Csoport közösen ajánlja fel. A díjat elnyerő szakember nyereményei:

1. Különleges, egyedi tervezésű szobor

2. Meghívás a Portfolio által szervezett konferencia vagy klub egy, a nyertes számára szakmailag releváns panelbeszélgetésébe

3.Kiemelt szakmai interjú a Portfolio.hu hasábjain

 

TOVÁBBI NYEREMÉNYEK

További nyeremények: a „Shortlist”-re kerülő 4 jelölt számára a Portfolio VIP jegyet biztosít a hazai építőipar egyik legfontosabb eseményére, a 2020. február 27-én megrendezésre kerülő „Építőipar 2020” konferenciára és állófogadásra.

 

A DÍJRA VALÓ JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

• A díjra az építőipar bármely területén tevékenykedő szakemberek jelentkezését várjuk.

• Jelentkezési időszak: 2020. január 1. és 2020. február 12. között.

• A pályázatnak tartalmaznia kell a jelentkező elmúlt évben nyújtott konstans magas színvonalú szakmai munkájának és/vagy egy egyedi teljesítményének bemutatását és összefoglalását (max. 3 oldal - 1500 szó).

• A díjra a jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni.

 

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT, ILLETVE A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE! 

 

A DÍJ ELBÍRÁLÁSA ÉS ÁTADÁSA

• A jelentkezők közül a Market Építő Zrt. és a Portfolio szakemberei az első körben egy 4 fős szűkített listát alakítanak ki.

• A 4 fős listából az „Építőipar 2020” konferencia exkluzív szakmai zsűrije titkos szavazáson választja ki a győztest, az év építőipari személyiségét.

• A végső győztest a 2020-as Építőipar konferencia végén, az állófogadás kiemelt részeként jelentjük be.

 

 JOGI FELTÉTELEK ÉS TUDNIVALÓK

• A díj másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható.

• A kiírók fenntartják a jogot a pályázat eredménytelenné nyilvánítására.

• A jelentkezők szavatolnak érte, hogy a pályázat során benyújtott szellemi teljesítményük kizárólagos és nem pályáznak olyan produktummal, amely részben vagy egészben más szellemi teljesítménye. E szavatosság megsértésével kapcsolatosan keletkezett minden vagyoni és nem vagyoni kárért, költségért és sérelemdíjért a pályázó felel.

• A jelentkezők benyújtott jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy a Jelentkezési lapon megadott adataikat a Net Média Zrt. kapcsolat-felvételi céllal kezelje (rögzítse és felhasználja) olyan módon, hogy a megadott adatkezelőkön kívül az adat másnak át nem adható és más célra fel nem használható. Az adatkezelés további szabályait a Net Média Zrt. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza. Elérhető itt: https://portfoliocsoport.hu/info/adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat.

Február 27-én az Építőipar 2020 konferencián adja át a Market Építő Zrt. és a Portfolio Csoport közös „Év Építőipari Személyisége” díját, annak a hazai építőiparban különleges teljesítményt nyújtó szakembernek, akit a zsűri a szakma legjobbjának választ. JELENTKEZZEN VAGY JELÖLJE KOLLÉGÁJÁT A DÍJRA FEBRUÁR 12-IG!

Időpont: 2020. február 27., - 2020. február 27.,
Helyszín: New York Palace
Cím: Budapest, VII. kerület, Erzsébet krt. 9.


Forrás: www.hugbc.hu