„ÉPÍTSD A JELENT, ALAKÍTSD A JÖVŐT!”

„ÉPÍTSD A JELENT, ALAKÍTSD A JÖVŐT!”
 

Szeptember 11. és 15. között az eddiginél még színesebb programokkal várja az érdeklődőket a Nemzetközi Zöld Építés Hete.


A World Green Building Council (WordGBC) kezdeményezésére elindított, több kontinensen átívelő programsorozaton jövőbemutató gyakorlati példákkal, szakmai beszélgetésekkel és gyakorlati műhelymunkával várják az érdeklődőket. 

A programsorozat elmaradhatatlan része a Green Walk: egy különleges, ingyenes lehetőség mind a szakmai-mind a nagyközönség számára, melynek során szeptember 11. és 15. között több mint 10 környezettudatos épület járható be szakmai vezetéssel. (Néhány a bejárható épületek közül: MOL Campus, Alphagon Irodaház, Academia Irodaház, Szevita Square Building, Néprajzi Múzeum, Magyar Zene Háza…)
Inspirálódj, hallgasd meg az érdekes szakmai előadásokat, ahol tervező építészek, fejlesztők és üzemeltetők mutatják be a kiválasztott épületek legkülönlegesebb tulajdonságait. 
(A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert a csoportok létszáma korlátozott. Egy fő max. 5 helyszínt választhat)

A Green Walk-ra ITT REGISZTRÁLHATSZ:
https://www.hugbc.hu/greenwalk-2023

 A Nemzetközi Zöld Építés Hete programjainak részleteiről ITT OLVASHATSZ: 
https://www.hugbc.hu/nemzetkozi-zold-epites-hete-2023