Új RIGIPS Gyptone Activ'Air® BIG Quattro

 

 

A megújított mintázatú Gyptone Activ'Air® BIG Quattro változatok nem csak a friss, új megjelenés érzetét adják, hanem a termékeket akusztikailag is optimalizálták, hogy a legmegfelelőbb környezetet biztosítsák felhasználóik számára. A látható csatlakozások nélküli felületek egyben új tervezési lehetőséget is jelentenek. Nagy terekben alkalmazva is vonzó a megjelenésük, a javított akusztikai paraméterek, az Activ’Air® levegőtisztító hatás és még sok egyéb jól ismert és dokumentált előny teszik sokrétűen felhasználhatóvá az új Gyptone BIG termékeket.

A Gyptone Activ'Air® BIG Quattro építőlemezek mind a négy éle vékonyított, ami hézagolásnál jelent előnyt. Méretük 12,5 x 2400 x 1200 mm, a hátoldalukon pedig fehér színű akusztikus kasírozás található. A normál gipszkarton álmennyezetekhez hasonlóan CD vázszerkezetre építhetők.

Az álmennyezetben, illetve felette elhelyezett gépészeti elemek, vezetékek karbantartását szerviznyílások teszik lehetővé. Az álmennyezet mintázatával megegyező felületekkel rendelhető szerviznyílások tökéletesen illeszkednek az álmennyezetbe, beépítésük nagyon egyszerű és gyorsan kivitelezhető. A Gyptone Activ'Air® BIG rendszerek tökéletes megoldást jelentenek azokban a nagy helyiségekben, ahol a visszhangosság nem elfogadható és a beszédérthetőség fontos követelmény. A Gyptone Activ'Air® BIG építőlemezek felülete és a csatlakozásuk is erős, ezért falként is alkalmazhatók.

 

 

 

 

 

Felhasználási területek: szállodák, oktatási intézmények, egészségügy, kereskedelem, sportlétesítmények, irodaházak.

Forrás: www.proidea.hu