Új Knauf Insulation műszaki szigetelések gépészeti felhasználásra

 A speciális drótfonatos paplan ill.  kandalló és kémény szigetelésére alkalmazható termék a nemzetközi piacon már bizonyította kiváló minőségét, így elérkezettnek látták az időt arra, hogy hazánkban is bevezetésre kerüljenek.

Power-Tek WM 620 GGN ásványgyapot hőszigetelő paplan

A Power-Tek WM 620 GGN műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált, gombaölő adalékszer hozzáadásával készülő ásványgyapot hőszigetelő paplan, egyik oldalán horganyzott huzallal tűzött hatszögletű horganyzott hálóval. A terméket a könnyebb hordozás érdekében műanyag pánttal látták el.

A terméket hőszigetelésre, tűz- és hangszigetelésre ajánlják a meghatározott feltételeken belül. Konténerek, tűzbiztonság, vegyipari üzemek, tűzvédelmi rendszerek, nagy kazánok erőművekben, kazán- és tartályrendszerek, hulladékégető rendszerek, csőszerelés, hajóépítésnél, szárító berendezésekhez.

Chimenea S DP10 Alu kőzetgyapot tábla

Egyik oldalon alukasírozott kőzetgyapot tábla kandallók szigeteléséhez. A nem éghető kőzetgyapot lemezeket hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre ajánlják, kémiailag semleges, nem lép reakcióba környezete anyagaival.

A Chimenea S DP10 Alu speciálisan kandallók szigeteléséhez kifejlesztett szagmentes kőzetgyapot, amely akár állandó 650 °C hőmérsékleten is alkalmazható.

Alkalmazás:

  • Helyezze fel Chimenea SDP10 terméket az alukasírral ellátott oldalával a kandalló felé elhelyezve.
  • Ne helyezze a terméket a tűztérbe!
  • Mindig hagyjon üres helyet, jellemzően 50 mm-t

Az újdonságok Magyarországon júliustól kerülnek bevezetésre.