DÖRKEN DELTA®-THERM

DELTA®-THERM – a tetők védőpajzsa

 

A fémlemezfedések alatt gyakran jelentősen magasabb hőmérséklet alakul ki, mint egy ásványi alapú cserép- vagy palafedés alatt. A magasabb sugárzás-elnyelés, az alacsony hőtároló képesség és a lényegesen kisebb be- és kiszellőzés a fólia magas hőterheléséhez vezet. Így, míg egy átlagos cserépfedés alatt a hőmérséklet maximum 60-70°C-ot ér el, addig egy fémlemezfedés alatt akár 80°C fölé is emelkedhet. 

Éppen ezért fontos fémlemezfedés esetén egy hőstabil és időtálló alátétfólia beépítése. A DELTA®-THERM-et kifejezetten erre az igénybevételre fejlesztettük ki: akár 150°C-os hőterhelésnek is probléma nélkül ellenáll, maximális teljesítőképességének megtartása mellett. 

A DELTA®-THERM alátétfóliák magas páratáreresztő képességgel, extrém hőstabilitással és kitűnő vízlepergető hatással rendelkeznek. Gond nélkül ellenállnak, mind az extrém magas, mind az extrém alacsony hőmérsékletnek. Ezen tulajdonságaik teszik tökéletesen alkalmassá a DELTA®-THERM alátétfóliákat fémlemezfedések alá történő beépítésre. Akár 4 hónapig is ellenállnak az UV-sugárzásnak, így a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják a kivitelezés váratlan elhúzódása esetén is: a DELTA®-THERM-mel akár egy nyári, hosszabb építési folyamat sem okoz problémát. 

Extrém ellenállóképesség

Az új DELTA®-THERM az extrém magas, akár 150 °C-os hőmérsékletnek is gond nélkül ellenáll. Időtálló és megbízható védelmet nyújt. 

Nehezen éghető

A DELTA®-THERM kielégíti a B-s1,d0 éghetőségi osztály követelményeit, nehezen éghető. Így a fólia megnehezíti a lángok terjedését.

Vízlepergető hatás

A DELTA®-THERM felülete egy sima akrilát funkcionális réteg, mely ráadásul hidrofób: így akár nagy mennyiségű kondenzvizet is gyorsan, megbízhatóan elvezet

Időtálló biztonság - garanciával

Az exkluzív Dörken-minőséget és a hosszú távú működőképességet mi írásban is alátámasztjuk: 20 éves DELTA®-teljesítménygaranciánkkal. 

 

DELTA®-THERM PLUS

A hőálló alátétfólia extrém időjárási körülmények között is védőpajzsként óvja a tetőt. A mindkét szélén megtalálható integrált ragasztószegély gondoskodik a gyors és szélzáró fektetésről. 

 

 

 

 

DELTA®-THERM

A különösen jó ellenállóképességének köszönhetően ideális megoldást jelent fémlemez fedésű tetőkhöz. Magas hőmérsékleti igénybevétel esetén is időtálló és hosszú távon működőképes.