Büsscher Hoffmann - BUESSCHERFIN PRO

Univerzálisan felhasználható felső kategóriás műanyag vízszigetelő lemez, melynek anyaga FPO/TPO PE. Ebből az alapanyagból egy olyan melegen formálható műanyag (termoplaszt) keletkezik, amelynek flexibilis tulajdonságai különösen felhasználóbaráttá teszik a lemezt.

Univerzálisan alkalmazható:

A BUSSCHERFIN PRO univerzálisan alkalmazható akár mechanikai rögzítéssel, akár kavicsos leterheléssel vagy hasznosított tetőkben, mint pl. teraszok, zöldtető. A fehér felső felület csökkenti a felületi hőmérsékletet és segít egy kellemes helyiségklímát kialakítani.

Kivitelezőbarát & robosztus:

Különösen előnyös a BUESSCHERFIN PRO kiemelkedő flexibilitása. A kiváló alkalmazkodóképessége megkönnyíti a felhasználási döntéseket.

  • A jó fizikai és mechanikai tulajdonságai révén a BUESSERFIN PRO a műanyag vízszigetelő anyagok csoportjában kiemelkedik a hasonló anyagok közül.
  • A BUESSERFIN PRO lemezek a környezeti hatásokkal szemben a legnagyobb ellenállóképességgel rendelkeznek. A klímaváltozás extrém időjárási helyzeteket eredményez, mint pl. heves viharok, jégeső, szélsőséges hőmérsékletváltozások, melyeknek közvetlen hatást gyakorolnak a tetőszigetelésre.
  • A BUESSCERFIN PRO optimális tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a jövőben az épületeket ezektől a hatásoktól a legnagyobb mértékben megvédje.
  • Köszönhető a nagy hegesztési tartománynak a lemezek beépítése kellemetlen időjárási körülmények között is lehetséges.

 

Ökológia:

Ma jelentős szereppel bírnak az ökológiai szempontok az új építés során és a felújításkor is. Ezért a környezetbarát termékek kapnak egyre jelentősebb szerepet. A BUESSCHERFIN PRO lemezek gyártása környezetbarát módon történik, ezért a gyártás során nem használunk a környezetre ártalmas anyagokat, mint lágyítókat, halogéneket, klórt és brómot.

Beépítéskor a hegesztés során nem keletkeznek, így nem jutnak a levegőbe toxikus vagy veszélyes anyagok. A hegesztéshez nincs szükség oldószeres tisztításra.

 A BUESSCHERFIN PRO termékek FLL minősítéssel rendelkeznek (gyökér és rizóma álló).

A BUESSCHERFIN PRO nem tartalmaz PVC-t.

További információkért kérjünk, KATTINTSON IDE!