ACO DRAIN Multiline folyókarendszer Seal in technológiával

 

Az ACO mindig is úttörő volt a termékfejlesztések terén. Mindig új és távolba mutató újításokat vezetett be a vízelvezetés területén.

ACO DRAIN® Multiline Seal in — egy A-E terhelési osztályú, beépített 0,5%-os fenékeséses, EPDM tömítéssel ellátott folyókatest, mely ötvözi 60 év vízelvezetésben szerzett tapasztalatát a jövő elvárásaival. A tömítettségnek köszönhetően nem juthat szennyező anyag a talajszerkezetbe, valamint a beton teherhordó réteg nem tud átnedvesedni az illesztéseknél és a téli időben így fagykár nem gyengítheti a folyóka alapját.

A víztömör technológia a vízzáró és fagyálló polimerbeton folyókatestből és egy integrált, két komponensű EPDM tömítésből áll. Ez a kombináció biztosítja a vízelvezető csatornák szükséges vízzáróságát az MSZ EN 1433 által előírt 30 perces időn túl.

A víztömörség a teljes rendszerre vonatkozik, beleértve az összes tartozékot, mint például a csatlakozó idomok, homloklapok.

Az ACO DRAIN® Multiline Seal in folyókák rendelkezésre állnak 100, 150 és 200 mm névleges szélességben, három különböző élvédelemmel. Az élvédelem anyaga lehet horganyzott acél, rozsdamentes acél vagy öntöttvas. A Multiline család óriási rácsválasztéka megoldást nyújt A15 – E600 terhelési osztályokra. A terhelési osztályokon kívül az esztétikai élmény is jelentős a folyókák esetében, ily módon készülhetnek öntöttvasból, rozsdamentes acélból, horganyzott acélból vagy kompozitból különböző designban.

 

   EPDM-tömítés

   A folyókatestek csatlakozásánál az egyik folyókatestbe integrált EPDM tömítés biztosítja a tökéletes vízzárást.

 

 

    Robusztus folyókatest

    A jobb geometriával rendelkező polimerbeton folyókatest erősebb, mint az átlagos folyókák. A teherhordó beton minőségét az A-C terhelési osztályok esetében C 12/15 minőségűre lehet csökkenteni.

 

    Jobb öntisztuló képesség

    A folyókatest egyenletes átmeneteinek és az ACO polimerbeton sima felületének köszönhetően a folyóka öntisztító funkciója még jobb lett.

 

 

    Erősített oldalfal

    Az ACO Multiline HD Seal 12 mm széles öntött éle a megerősített csatorna testtel együtt költséghatékony telepítést tesz lehetővé. Öntöttvas rácsokkal kombinálva látványos és esztétikus  megjelenést biztosít a tájépítéshez.

 

    Könnyű, egyszerű beépítés

    Az ACO polimerbeton termékek könnyebbek, mint a cementkötésű betontermékek: az anyagmozgatás, a szállítás és a szerelés során óriási könnyebbséget jelent a kivitelezőnek.

 

 

   Könnyű, egyszerű beépítés

   Az ACO polimerbeton termékek könnyebbek, mint a cementkötésű betontermékek: az anyagmozgatás, a szállítás és a szerelés során óriási könnyebbséget jelent a kivitelezőnek.

 

 

Forrás: www.proidea.hu