Power-Tek CM 620 Alu

A Knauf Insulation  legfejlettebb gyártástechnológiával rendelkező horvátországi gyárában ECOSE® kötőanyaggal előállított  Power-Tek CM 620 Alu  a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmasságú ásványgyapot paplan, egyik oldalán üvegszövet erősítésű alumínium fóliával kasírozva.

Íves felületekre szerelve nagyon jó kompromisszumot kínál, ugyanis rugalmasságának köszönhetően, könnyen telepíthető, a telepítés után azonban nagy nyomásállóságú felületet kapunk, amely védelmet nyújt a külső behatások ellen. Csővezetékeken alkalmazva (> DN 300), tökéletes hengerfelületet biztosít. Ideális pl.: nagyobb átmérőjű csővezetékek, tartályok hőszigeteléséhez.

Felhasználása: 
A terméket a meghatározott műszaki paramétereken belül, hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hőtárolók, ipari berendezések-gépek, csővezetékek és távfűtővezetékek esetén.

 

Leírás: 

A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmassággal rendelkező ásványgyapot paplan, amelyet ECOSE® technológiával kombinálunk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Alkalmazási terület
A terméket a meghatározott műszaki paramétereken belül, hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hőtárolók, ipari berendezések-gépek, csővezetékek és távfűtővezetékek esetén.
Kezelés
A Knauf Insulation termékei nagyon könnyen kezelhetőek és telepíthetők.
Megfelelő csomagolóanyagban kerülnek kiszállításra, mely megvédi a terméket a szállítás során, a fenntartható újrahasznosítást is szem előtt tartva.
Tárolás
A hosszabb távú védelem érdekében javasoljuk, hogy a beltéren, illetve legalább tető alatt, ne közvetlenül talajon tárolják. Megfelelő csomagolóanyagokban szállítjuk a terméket, hogy a szállítás közben szükséges védelem és a fenntartható újrahasznosítási lehetőségek között egyensúlyt teremtsünk. A csomagolás nem alkalmas hosszútávú tárolásra vagy zord időjárási körülmények elleni védelemre. További termékinformációk minden csomagolási egységen megtalálhatóak. Amennyiben fedett tároló nem áll rendelkezésre, bontatlan raklap esetén a terméket szabadtéren is lehet tárolni, a gyári kiszállítástól számítva legfeljebb 6 hónapig.
Csapadékos, nagy hőmérsékletingadozást mutató hónapokban nem ajánljuk a kültéri tárolást.