Rockwool Steelrock 035 Plus

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító kőzetgyapot hőszigetelő lemez. A lemez rugalmasan és fúgamentesen illeszkedik a felülethez. A vonalmenti hőhidak elkerülése érdekében a Steelrock Plus kőzetgyapot lemezek gyárilag hosszanti hézag bemetszéssel lettek ellátva. A lemez külső felületét és a beépítés irányát a kőzetgyapot lemezre nyomtatott, erre utaló jelzés mutatja.

Felhasználás:

Hő- és hangszigetelésre, valamint tűzterjedés megakadályozására acélkazettás profillal rendelkező átszellőztetett homlokzatoknál, elsősorban ipari csarnokok oldalfalára. teljes ke-resztmetszetében víztaszító, ezért a szerelés közben nem kell az időjárás okozta átnedvesedéssel számolni.

A Rockwool kőzetgyapot tulajdonságai:

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatásara füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, képes a tűzterjedést megakadályozni. nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek. Páraáteresztő képessége gyakorlatilag a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, nincs hőmozgása. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, EUCEB minősítésű kőzetgyapot alapanyagból készül. A vakolható termékek a gyártás végén speciális hőkezelést kapnak, mely biztosítja a kőzetgyapot kötőanyagának vakolás szempontjából legoptimálisabb tulajdonságait.

Csomagolás:

A Steelrock 035 Plus lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, bálában kerülnek forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ra-gasztott kísérő cimkén is olvashatók.

Tulajdonság

Jel

Érték / leírás

Mértékegység

Vonatkozó szabvány

Felhasználási terület

WAB

a fal burkolat mögötti külső szigetelése

-

DIN 4108-10

Tűzvédelmi osztályba sorolás

-

A1

-

DIN EN 13501-1

Olvadáspont

tt

> 1000

°C

DIN 4102-17

Deklarált hővezetési tényező

λD

0,035

W · m–1· K–1

Z-23.15-1468

Páradiffúziós ellenállási tényező

µ

1

-

DIN EN 12086

Felületre merőleges húzószilárdság

TR

≥ 6

kPa

DIN EN ISO 29053

 

A termék gyártója: 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Szakértő kollegánk várja hívását! +36 30 195 04 85