Rigips Rigitone Activ'Air® rendszer

A Rigitone Activ'Air® építőlemezek összes típusa a teljes felületén perforált. Legfőbb jellemzőjük az esztétikus megjelenés és ezzel párhuzamosan a kiváló hangelnyelés. A termékcsalád tizenkét különböző mintázattal készül, tízféle kör alakú és kétféle négyzetes lyukasztással. A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán fehér vagy fekete színű akusztikus kasírozás található. Az élek minden esetben egyenes vágásúak. A nagyméretű gipszkarton építőlemezek alkalmazása lehetővé teszi a látható hézagok, csatlakozások nélküli, egységes felületű álmennyezetek és válaszfalak építését.  A Rigitone Activ'Air® perforált lapok 12,5 milliméteres vastagságuk miatt a tömör gipszkarton építőlemezekkel jól kombinálhatók, a tartóváz elemei megegyeznek a normál gipszkarton rendszerével. Az elkészült álmennyezet tetszés szerinti színre festhető.
Alkalmazási területek: hangelnyelő álmennyezetek, álmennyezet szigetek, válaszfalak, előtétfalak. 

A Rigitone álmennyezeti lapok tökéletes illesztése és hézagolása az esztétika és a megfelelő műszaki tulajdonságok tekintetében elengedhetetlen. Az új Rigitone Fix Joint-Filler készlet használata szavatolja a Rigitone álmennyezeti lapok biztos és kényelmes hézagolását. 

  • pontosság
  • repedésmentes
  • kifogástalan megjelenés

A Rigitone Activ'Air® termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel, és légtisztító hatása révén ezt egy egészségesebb környezetben élvezhetjük. Az Activ'Air® technológia előnyös tulajdonságai – szennyezőanyagok koncentrációja jelentősen csökken, – kellemetlen szagokat hatékonyan csökkenteni lehet, – levegő minősége bizonyíthatóan javul.

Rigitone 6/18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigitone 8/18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigitone 12/25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigitone 15/30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigitone 12-20/66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigitone 8-15-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigitone 8-15-20 Super

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigitone 12/25Q

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigitone 8/18Q

A termék gyártója: 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Szakértő kollegánk várja hívását!  06 30 222 0913