Rigips Gyptone Activ’Air®

A perforált (lyuggatott) építőlemezek legfőbb jellemzője az esztétikus megjelenés és ezzel párhuzamosan a kiváló hangelnyelő tulajdonság. Mintázatuk lehet teljes felületen vagy mezőkben perforált, lehet kör alakú, illetve négyzetes a  lyukasztás.  A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán speciális üvegszövet kasírozás található. A perforált gipszkartonok látható tartószerkezet illetve illesztési hézag nélküli, folyamatos felületű (monolit) álmennyezetek kialakítására alkalmasak, ahol csupán a perforáció és az alapfelület adja a kontrasztot. A mintázatok mindegyike egyedi arculattal bír, ezért alkalmazásukkal különleges, egyedi megjelenés érhető el.  A perforált lapok 12,5 milliméteres vastagságuk miatt a tömör gipszkarton építőlemezekkel jól kombinálhatók. A kész felület rövidszőrű hengerrel bármilyen színűre festhető. Alkalmazási területek: hangelnyelő álmennyezetek, álmennyezet szigetek, válaszfalak, előtétfalak.

Az Activ’Air® technológiával készülő Gyptone építőlemezek kiváló esztétikai, akusztikai és szilárdsági (terhelhetőségi) tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezen sokoldalúságuk miatt teljesen egyedülállóak az álmennyezetek piacán. A Gyptone perforált gipszkarton táblák 12,5 mm vastagok, felületük festetlen. A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán fehér színű akusztikus kasírozás található.

A Gyptone Activ'Air® termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel, és légtisztító hatása révén ezt egy egészségesebb környezetben élvezhetjük. Az Activ'Air® technológia előnyös tulajdonságai miatt a szennyezőanyagok koncentrációja jelentősen csökken, a kellemetlen szagokat hatékonyan csökkenteni lehet, így a levegő minősége bizonyíthatóan javul.

Gyptone Activ'Air BIG Base 31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Line 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Line 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Quattro 41

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Quattro 42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Quattro 43

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Quattro 46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Quattro 47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Sixto 63

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyptone Activ'Air BIG Sixto 65

A termék gyártója: 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Szakértő kollegánk várja hívását! +36 30 333-6417