Icopal Villas E-G 4 F/K Extra

Termékleírás
Bitumenes vízszigetelő lemez SBS-modifikált bitumennel, üvegszövet hordozón, felső felületén finomhomok hintéssel, alsó felületen poliolefin fólia kasírozással alépítményi szigetelésekhez és többrétegű lapostető szigetelések alsó, vagy közbenső rétegéhez..
A termék az alábbi szabványoknak felel meg:
- Bitumenes vízszigetelő lemez talajnedvesség elleni szigetelésre. (EN 13969:2009szabvány, A típus)
- Bitumenes lemez tetők vízszigetelésére. (EN 13707:2013 szabvány)
 
Felhasználási terület
Az Icopal Kft, vagy jogelődei által kiadott Alkalmazástechnikai Kézikönyvben leírt rendszerekben(megtalálható az Icopal Kft., vagy jogelődei által kiadott Alkalmazástechnika CD-n):
- Talajnedvesség és talajpára elleni szigetelésként egy rétegben, talajvíznyomás elleni szigetelésként két vagy több rétegben, valamint talajnedvesség és talajpára elleni szigetelések védőrétegeként egy rétegben forró levegős vagy lángolvasztásos ragasztással teljes felületen leolvasztva.
- Többrétegű csapadékvíz elleni vízszigetelések alsó rétegeként alkalmazható foltszerű, vagy teljes felületű lángolvasztásos ragasztással leolvasztva, vagy mechanikai rögzítéssel rögzítve.
 
Beépítés
Az E-G 4 F/ K Extra bitumenes lemezt Icopal SIPLAST PRIMER Speed® SBS vagy Icopal ELASTO-PRIMER anyaggal kellősített felületre, vagy az előző munkamenetben elhelyezett bitumenes lemezre, az Icopal Kft., vagy jogelődei által kiadott Alkalmazástechnikai Kézikönyvben előírtak szerint PB üzemű lángolvasztó (vagy elektromos, forrólevegős) berendezéssel, teljes felületű leolvasztással kell elhelyezni, illetve tetőszigetelések esetén -a rétegrend függvényében- mechanikai rögzítéssel rögzíteni. Hideg időben történő felhasználás esetén a terméket a beépítés előtt 24 órán keresztül temperált térben (min. 12° C fok hőmér sékleten) kell tárolni. Beépítéskor a levegő és az aljzat hőmérséklete nem lehet alacsonyabb, mint +5°C fok. Esős, havas időben, nedves és jéggel borított aljzat esetén nem építhető be.
 
Tárolás és szállítás
Száraz, fedett helyen tárolandó, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve.
A tekercsek fektetve nem tárolhatók, és nem szállíthatók. A tekercsekkel megrakott raklapok nem rakhatók egymásra sem tároláskor, sem szállításkor. Szállításkor a raklapokat elmozdulás ellen rögzíteni kell, és biztosítani kell, hogy a tekercsek ne tudjanak megdőlni.
 
Garancia
Az Icopal Kft. a jogszabályokban előírt kötelező szavatosságon túl garanciát vállal a termék vízzáróságára az Általános Garanciális Feltételekben meghatározott időtartamra az Általános Száll
ítási Feltételekben leírtak szerint, a termékre és az alkalmazott technológiára vonatkozó előírásoknak megfelelő, szakszerű beépítés esetén.
 
Műszaki adatok:
Felső felülete finomhomok
Alsó felülete polietilénfólia
Szállítási adatok 180 m2/ EURO raklap
 
Tekercs szélesség, minimum  995mm
Egyenesség, (kardosság) 10 m-ként mm <20
Vastagság 4,0 ± 5 %mm
Tűzvédelmi osztály: E
 
A termék gyártója: 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Szakértő kollegánk várja hívását!  06 30 222 0913