Bauder THERMOFOL U

Az ipari épületek és csarnokok építésénél a könnyűszerkezetes tetők szigetelése a legtöbb esetben műanyag lemezzel történik. A bitumenes lemezekhez hasonlóan itt is elmondható, hogy a felhasznált rendszer minősége döntő szerepet játszik.

A műanyag tetőszigetelő lemezek fektetéséről

A műanyag tetőszigetelő lemezek a legtöbb esetben szabadon fektetett rendszer formájában kerülnek beépítésre.
Rögzítésük történhet mechanikusan, vagy leterheléssel. A mechanikus rögzítés módját a DIN 1055-2005 előírásai határozzák meg.Leterhelés esetén csak minősített, speciális tetőszigetelő lemezek építhetők be.
Az állóvíz, a mikroorganizmusok és a gyökeresedés általi fokozott igénybevétel szintén speciális lemezkialakítást követel meg.
A kis lemezvastagságnak és a speciális kialakításnak köszönhetően a műanyag lemezekből készült vízszigetelő rendszerek hosszútávú és megbízható védelmet nyújtanak.

Termékleírás:

A BauderTHERMOFOL U 1,5-2,4 mm vastagságban készülő, szintetikus szövettel megerősített univerzális tetőszigetelő lemez. Gyökérállósága FLL szerinti, rendelkezik mikroorganizmusok elleni védelemmel is. Alkalmas szabadon fektetett, mechanikusan vagy leterheléssel rögíztett szélszívásbiztos tetőrendszerekhez.

Műszaki adatok:

BauderTHERMOFOL

U

Anyag

PVC-P

Szín

világosszürke (kékesszürke,fekete olíva)

Hordozóbetét

PES szövet

Hossz

20 m; 15 m (2,4 mm)

Szélesség

1,5 m

A termék gyártója: 
Termékkategóriák: 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Szakértő kollegánk várja hívását! +36 30 222 0913