Baumit MosaikTop

A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege. Felhordható mindenféle alapvakolatra, valamint a Baumit XPS és Expert fix lábazati hőszigetelő lemezek tapaszolt és alapozott felületére. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat kül- és beltéri felhasználásra. 2 mm-es szemcseméret.

  • Mosható
  • Víztaszító
  • Magas mechanikai szilárdságú

Színválaszték: 

A lábazat a homlokzat leginkább igénybe vett része. Erős mechanikai igénybevétel, az olvadó hó és a csapóeső szinte egész évben állandó terhelést jelentenek a lábazatok számára.
A Baumit MosaikTop különösen alkalmas olyan falfelületekre, amelyek nagy mechanikai igénybevételnek vannak kitéve. Víztaszító és jól ellenáll a szennyeződéseknek is.

A Baumit MosaikTop színválasztéka megújult!
A már jól ismert, legendás Baumit lábazati színek új generációja speciális kőpehely adalékkal készül. Ezek, a több színben hozzáadott természetes adalékanyagok a felületnek különleges, csiszolt kő-hatású megjelenést adnak.

A manapság nagyon kedvelt sötét földszínekből most szélesebb színpalettáról lehet választani; a barna és szürke színsor több árnyalattal bővült. A továbbfejlesztett receptúrának köszönhetően a Mosaik Top mostantól még könnyebben és gyorsabban dolgozható fel. Erős mechanikai ellenállása garantálja, hogy a lábazatot érő komolyabb igénybevételeknek is tartósan ellenáll.

A színválaszték garantálja, hogy minden stílushoz megtalálhatjuk a leginkább megfelelő színt. A különféle színű kövek által kiadott „pixeles” színhatásnak köszönhetően a lábazatra kerülő ‒ sokszor elkerülhetetlen ‒ szennyeződések sokkal kevésbé vehetők észre.

Alkalmas alapfelületek

  • Ásványi alapfelületek
  • Dörzsölt mész- cement és a cement vakolatok
  • Beton

 

Műszaki adatok: 

Csomagolás 25kg/vödör
Csomagolás mennyisége raklapon 32
Vízpáraáteresztő képesség (µ) kb. 110 - 140
Anyagszükséglet kb. 5,5 kg/m²
Szárazanyag tartalom kb. 80 %
Szemcseméret max. 2 mm
Kiszerelés 16 vödör/raklap = 400 kg
A termék gyártója

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kollégánk várja hívását!  06 30/333-6417 , 06 30/997-1204

Kapcsolódó termékek