Austrotherm oktatási segédanyagok szakiskoláknak

 

A járvány miatt elrendelt kijárási korlátozás nehéz helyzetbe hozta az oktatási intézményeket, különösen azokat, melyek gyakorlati oktatást is adnak. Az elméleti alapokat ugyan távoktatásban is át lehet adni, de itt is viszonylag korlátos a digitális oktatási segédanyag.

Az Austrotherm Kft. azzal tud segít ebben a nehéz helyzetben, hogy honlapjunkon készítettek egy oldalt a szakiskolák számára (https://www.austrotherm.hu/tudastar/oktatasi-anyagok-szakkepzo-centrumok-szamara), ahol összegyűjtötték a rendelkezésükre álló videó anyagokat, melyek az épületszigetelés aktuális kérdéseiről szólnak, és a fontosabb szerkezetek hőszigetelési kérdéseit taglalják. A videókhoz rövid teszt is tartozik, ahol a diákok felmérhetik tudásukat a témában, így a számonkérésre is lehetőséget teremtettek.

A legaktívabb iskolát megjutalmazzák: az az iskola, amelynek a diákjai a legnagyobb számban regisztráltak a tudástesztekre (2020. szeptember 1-ig beérkezett adatok alapján), 50.000 Ft értékű szakkönyv utalványt kap az Austrotherm-től.