Bauder PRÉMIUMtető 20 év rendszergaranciával

A lapostető az épület legjobban igénybevett szerkezete, amely állandó és fokozott terhelésnek van kitéve. A legnagyobb melegnek és legkeményebb hidegnek, gyakran extrém időjárási hatásoknak kell ellenállnia. Ilyen kihívások mellett a vízszigetelés kiváló minősége és maximális teljesítménye alapkövetelmény.

A Bauder a PRÉMIUMtető esetében meghatározott feltételek mellett 20 év garanciát vállal a tető vízszigetelő rendszerének rendeltetésszerű működésére.

A Bauder PRÉMIUMtető által garantált biztonság alapja a minőség. Ez a minőség számos, egymással összhangban álló folyamat végeredménye, amelyet a TÜV Süd felügyel és tanúsít.

  • Biztonság a gyártáskor A Bauder termékek gyártását a TÜV Süd ellenőrzi és tanúsítja.
  • Biztonság a tervezéskor A Bauder széles, minden igényt kielégítő termékpalettája mellett átfogó és szakszerű tanácsadással segítik az építészeket, tervezőket és kivitelezőket a tervezés, a kivitelezés és az átadás fázisában egyaránt.
  • Biztonság a kivitelezéskor A Bauder PRÉMIUMtető esetében a kivitelezés kizárólag olyan szakcég által történhet, melynek szakemberei sikeresen elvégezték a TÜV tanúsított képzést, és így olyan szolgáltatási színvonalat képviselnek, amely teljes mértékben megfelel a PRÉMIUMtető követelményeinek.
  • Biztonság a helyszíni bejárások alkalmával A kivitelezés ideje alatt a Bauder rendszeres ellenőrzéssel és dokumentálással biztosítja a kivitelezés megfelelő minőségét. Az átadást követően kiállításra kerül a garancialevél és a karbantartási utasításokat tartalmazó dokumentáció.

Rendszerben a biztonság

A Bauder PRÉMIUMtető rendszerei minden helyzetben optimális megoldást kínálnak és rugalmasan illeszkednek az Ön elképzeléseihez. A tetőfelület hasznosítására, kaviccsal történő leterhelésére, illetve fotovoltaikus rendszerek alkalmazására egyaránt lehetőséget biztosítanak.

A  Bauder által biztosított rendszergarancia kizárólag a mellékletben részletezett rétegrendekre vonatkozik!

 

További információkért kérjük, vegye fel velünk a KAPCSOLATot!

A  galériában megtekinthető prospektust  ITT letöltheti!