Weber Saint-Gobain

Weber logoA Weber világszinten vezető építőanyag-gyártó: nemcsak a vakolatok és habarcsok terén, de innovatív, egyszerűen alkalmazható megoldásokat kínál teljes hőszigetelő rendszerekhez, homlokzatok dekorálásához, felújításához, hidegburkolati munkálatokhoz, aljzatrendszerekhez és vízszigeteléshez egyaránt.
A Weber és a Broutin vállalat 1902-ben alakult meg Franciaországban. George Weber és Jean-Baptiste Broutin gipsz és mész alapú homlokzati vakolatot készítettek Párizsban fekvő gyáraikban.
1996-ban a Weber csatlakozott a Saint-Gobain csoporthoz. A vállalat új neve Saint-Gobain Weber lett. A Saint Gobain csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, majd 2019-ben egyesítette az építőanyag-gyártó és forgalmazó divíziókat, így jelenleg Saint-Gobain Hungary Kft. néven három márkanévvel (Rigips, Isover, Weber) működik.
A francia hátterű, több mint 350 éves Saint-Gobain ma 68 országban van jelen.

Weber.rep 752 H

Felhasználásra kész, por alakú, műgyanta kötőanyagú, cementes betonjavító szárazhabarcs, betonkitörések durva javítására.

Weber.rep 753 H

Felhasználásra kész, por alakú, műgyanta kötőanyagú, cementes betonjavító szárazhabarcs, betonkitörések finom lezárására.

weber.rep 751

Felhasználásra kész, por alakú, műgyanta kötőanyagú, cementes szárazhabarcs.