Rockwool

Rockwool logóA ROCKWOOL Csoportot 1909-ben alapították, és ma a világ vezető kőzetgyapot-gyártója. Jelenleg világszerte összesen 39 termelőegysége van 5 kontinensen, 39 országban. A vállalat központja a dániai Koppenhága közelében, Hedehusene-ben található. A ROCKWOOL Hungary Kft. Magyarországon 25 éve van jelen több, mint 80 éves tapasztalattal a hátuk mögött, nemzetközi szinten a kőzetgyapot szigetelések fejlesztésében és gyártásában.
1998-ban a világ legmodernebb kupolókemence-vezérlését vezették be Gógánfán, megkezdődött a könnyűépítészeti szigetelőanyagok gyártása. 1999 májusában a gyártósor továbbfejlesztése után nagy testsűrűségű, lépésálló építészeti termékekkel bővült palettájuk. 2002-től egy jelentős beruházás eredményeképpen megkezdődött a vakolható kőzetgyapot lemezek és lamellák gyártása. 2003 decemberében tovább bővültek, miután megvásárolták a tapolcai székhelyű volt Isolyth gyárat. 2008-ban vezették be kétrétegű, inhomogén termékeiket, a tetőtér és homlokzat hőszigetesére használt anyagok piacán. 

Rockwool Steprock HD

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez.

Rockwool Steprock ND

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez.

Rockwool Steprock HD

Lépéshang-szigetelés száraz esztrich alá.  Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz, terhelhető kőzetgyapot lemez.