Mapei

Mapei logóAz 1937-ben Milánóban alapított MAPEI (Materiali Autarchici Per Edilizia e Industria, azaz Egyedülálló anyagok az építés és ipar számára), ma világelső különböző típusú padló- és falburkolatokhoz való ragasztók, illetve kiegészítő termékek gyártásában, továbbá falfelületek védő- és dekorációs bevonatai tekintetében. Szintén szakosodott egyéb építőiparban használt vegyi termékekre, mint például: a vízszigetelő termékek, speciális habarcsok, beton-adalékszerek továbbá földalatti építkezésekhez, beton és történelmi épületek helyreállításhoz használt termékek.

A magyarországi Mapei Kft. számára az innovációs hátteret a Mapei Csoport biztosítja, így  a legmagasabb minőségi és biztonsági tanúsítványokkal és minősítésekkel rendelkező széles termékskálával, maximális rugalmassággal tud reagálni a helyi piaci igényekre.

Mapei Universal Base Coat színezett alapozó

Használható az alapréteg elkészítéséhez az aljzat nedvszívó képességének szabályozására, a festék vagy vakolat aljzathoz tapadásának javítására, valamint a vakolat felhordásának megkönnyítésére a végső színező bevonat felhordása előtt.

Mapei Mapetherm ragasztótapasz

Egykomponensű cementkötésű habarcs hőszigetelő táblák és felületi hőszigetelő rendszerek ragasztására és simítására.

Mapei KERACOLOR GG

Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4–15 mm széles fugahézagokhoz.

Mapei PLANITOP HDM MAXI

Kétkomponensű, nagy duktilitású, puccolán hatású cementkötésű habarcs legfeljebb 25 mm vastagságig alkalmazva a kő, tégla és tufa szerkezetek simításához a Mapegrid G 220 fektetése előtt.

Mapei MAPETHERM AR1

Egykomponensű cementkötésű habarcs hőszigetelő táblák és felületi hőszigetelő rendszerek ragasztására és simítására.