FAKRO

 Kupolás üvegezésű flexibilis SFF fénycsatorna lapostetőre, burkolókeretbe integrált kupolával, hajlékony fénytovábbító csővel és fényelosztó prizmával.

Leírás:

A fénycsatorna legfőbb szerepe, hogy a belső terek számára megfelelő mennyiségű természetes fényt biztosítson. Ilyen megoldásokra nem csak magastető esetén, hanem lapostetős épületeknél, garázsoknál, csarnokoknál vagy az egyre gyakrabban az építészek tervezőasztalán megjelenő magastető nélküli, minimalista "kockaházak" esetén is szükség lehet.

A DRL tetőkibúvó egy innovatív termék, ami biztonságos és komfortos kijutást biztosít a lapostetőre. Szerkezeti tartóssága és méretválasztéka tökéletes kombinációt nyújt a padlásfeljáró lépcsőkkel.

Biztonságos és kényelmes kijutást buztosítanak a lapostetőre, a megvilágítás és természetes fény beengedésének funkcióján túl. 

A DXW lapostetőn használható felülvilágító ablak, amely speciális kialakításának, nagyobb teherbírásának és csúszásgátló bevonatának köszönhetően biztosítja, hogy a teraszokon vagy lapostetőkön történő beépítésekor járható a felülete. 

Az ES típusú burkolókeret lehetővé teszi az ablakok hézagmentes összeépítését sík, vékony tetőfedő anyagokkal, mint: bitumenes lemez, sík fémlemez, bitumenzsindely, terméspala 10 mm (2x5 mm) vastagságig.

A legelterjedtebb nyitásmódú tetőtéri ablak középmagasságban elhelyezett vasalattal, 180°-ban átfordítható ablakszárnnyal, kiegészítő tartozékok széles választékával. 

Síküveges kupola nélküli  felülvilágító ablakok a lapostetők alatti terek megvilágításához, kiváló hőszigetelési teljesítménnyel

Standard kivitelben P2 osztályú betörésgátló üvegezéssel rendelkezik, kétoldali reflexiós rétegnek köszönhetően az UV-sugarakat is megszűri.