Dörken Kft.

Dörken logó1892-ben a német testvérpár Dr. Carl Dörken és Ewald Dörken megalapítja a lakkokat és rozsdavédő festékeket gyártó Ewald Dörken oHG-t.
1963. A DÖRKEN megkezdi a hálóerősítéses tetőalátét fóliák gyártását.  DELTA®-FOL SPF Európában figyelemre méltó karriert fut be.
1981. DELTA-MKS név alatt a DÖRKEN megkezdi mikrorétegű, korróziós rendszerének gyártását és értékesítését. Bevezetik a DELTA-MS dombornyomott lemezt.
Magyarországon 1993-ban részben magyar, részben német tulajdonnal megalakul a Dörken Konstrukt Kft. 1999-ben a német tulajdonos kivásárolja a magyar alapítót, és a céget a gyár leányvállalatává alakítja.
2011-ben a DÖRKEN piacra dobja a DELTA®-LIQUIXX-et, ami egy új, kenhető, funkcionális bevonat. 2013-ban jelenik meg a DELTA®-MAXX POLAR, mely a tetőtéri felújításokhoz kínál megoldást.
2015-ben Hagen-Vorhalle-ban flízgyártó üzem nyílik. Ezzel egyidőben megalakul a Multitexx részleg, mely az ipar számára fejleszt, gyárt és értékesít különböző flízeket.
A fenntarthatóság és a folyamatos fejlődés felelőssége e családi vállalkozásban már több mint száz éve generációról generációra hárul. A kis festékgyárból azóta a DÖRKEN globális nagyvállalattáalakult át. 

Dörken DELTA®-TIXX

Ragasztóanyag a lég- és párafékező réteg csatlakozásaihoz, beltéri felhasználásra.

Dörken DELTA®-FLEXX BAND

Rugalmas csatlakozás és tömítés külső és belső részletképzéseknél, tetősíkablakhoz, szellőzőcsőhöz, kábelhez.

Dörken DELTA®-POLY-BAND P 100

Alumíniumgőzölt, nagy szakítószilárdságú ragasztószalag, rendkívüli ragasztóerővel és tartós ragasztóképességgel. 

Dörken DELTA®-NEO VENT PLUSZ

3 rétegű tető alátét fólia nagy szakító szilárdságú PP-flíz fóliakombináció, mindkét szegélyén ragasztó sávval.